Vall de Boí Alta Ribagorça, Lleida

Un paradís natural Vall de Boí

La Vall de Boí és un tresor amagat dels Pirineus catalans. Aquest paratge impressionant t'ofereix una combinació única d'història, cultura i bellesa natural.

Tant si vols viure l'emoció de les activitats a l'aire lliure com si prefereixes gaudir de la tranquil·litat dels paisatges de muntanya o la riquesa de la història i la cultura dels sus encantadors pobles. A la Vall de Boí trobaràs el que cerques. Vine a visitar-nos a l'Hotel L'Aüt i experimenta la màgia de la Vall de Boí per tu mateix!

Imatge en forma de mapa amb un paisatge de la Vall de Boí de fons

Romànic a la
Vall de Boí

Durant la teva visita a la Vall de Boí, tindràs l'oportunitat d'explorar els tresors arquitectònics i històrics impressionants de la zona.

En concret, l'estil arquitectònic predominant és el romànic i es pot apreciar en les nombroses esglésies que s'hi van construir entre els segles XI i XII, les quals estan perfectament conservades i no han patit cap alteració des de llavors.

Esglèsia del romànic a la vall de boí situada al cim d'una muntanya

Parque Nacional
d'Aigüestortes

Un dels tresors de la Vall de Boí és el parc nacional d'Aigüestortes. És l'únic parc de Catalunya que té muntanyes que superen els 3000 metres.

Aquest espai natural protegit és únic al sud d'Europa i conté una gran diversitat de fauna i flora. A més, inclou un gran nombre de rutes de senderisme al llarg del parc.

Fotografia d'un dels llacs del Parc Nacional d'Aigüestortes

Estació d'esquí
Boí Taüll

Els entusiastes de la neu i l'esquí trobaran a la Vall de Boí la destinació perfecta gràcies a la seva estació d'esquí impressionant. Boí Taüll Resort és l'estació més alta de Catalunya i consta d'11 remuntadors i 43 pistes per a tots els nivells, amb un total de 45 quilòmetres d'extensió.

A Boí Taüll podràs gaudir d'un ambient únic durant les teves vacances a la neu. Podràs viure un dels millors après ski a prop de la zona de BoíTaüll en el Pirineu català.

Imatge de la estació de esquí de Boí-Taüll

PIRINEU CATALÀ Els millors plans a la Vall de Boí

La Vall de Boí és un tresor amagat dels Pirineus catalans. Aquest paratge impressionant t'ofereix una combinació única d'història, cultura, bellesa natural i activitats.

Rutes de senderisme a la Vall de Boí Senders que enamoren

A la Vall de Boí, hi trobaràs paisatges naturals incomparables, que converteixen aquesta zona en el lloc ideal per gaudir de caminades relaxants que et permetran desconnectar i respirar l'aire pur. Hi ha un munt de rutes de senderisme disponibles, totes adaptades a diferents nivells de dificultat.

Les que més entusiasmen els amants del senderisme són la ruta de Barruera a Boí, coneguda com el Camí de l'Aigua; el trajecte de Barruera a Cardet; de Boí a Durro, conegut com el Camí del Pago, i el Camí dels Llancers.

Naturalesa

grup de senderistes caminant per la neu

Rutes Ciclistes a la Vall de Boí GAUDEIX D'UNA AVENTURA SOBRE RODES

A la Vall de Boí trobaràs rutes de cicloturisme i BTT impressionants que pots recórrer mentre estàs de vacances al Pirineu català. Les rutes més conegudes de cicloturisme són la pujada a Cavallers, la pujada a Durro i la pujada a l'estació d'esquí de Boí Taüll.

Els trajectes de muntanya més populars de la Vall de Boí són el trajecte de Boí a Taüll, el Joc de la Pilota, la Ruta de la Fauna, els Planos i la Cultia.

Aventura

Ruta d'un ciclista per la muntanya

Festes i tradicions a la Vall de Boí Viu les nostres falles

La comarca de la Vall de Boí ha preservat al llarg de generacions els seus costums i les seves festes, les quals es continuen celebrant amb gran passió en l'actualitat.

Una de les festivitats més destacades són les tradicionals Falles, que tenen lloc durant els mesos de juny i juliol, i en què el foc té un paper protagonista com a símbol del sol.

Tradició

imatge de les festres tradicionals de les falles de la Vall de Boí

Activitats a la Vall de Boí Per els més atrevits

Sigui quin sigui el mes de l'any en què decideixis visitar la Vall de Boí, sempre hi trobaràs una gran varietat d'activitats que et proporcionaran diversió i adrenalina.

Podràs gaudir de diferents activitats hivernals, com l'escalada en gel, l'esquí alpí i de muntanya, les caminades amb raquetes de neu i les passejades en motos de neu. Durant la resta de l'any, podràs fer pujades, travesses, excursions, passeigs a cavall, parapent i molt més.

Diversió i Adrenalina

persona practicant escalada a casacades gelades

Exclusiu web

Advantatge exclusiu

MILLOR PREU ONLINE

A l'Hotel L'Aüt oferim el millor preu online
si reserves a través del nostre web.

Envia'ns un missatge

El responsable del tractament de les dades d'aquest formulari és Hotel L'Aüt amb la finalitat de gestionar les comunicacions i sol·licituds a través d'aquest canal, i utilitzant el consentiment de l'usuari que ens contacta. No se cediran dades personals a tercers, excepte en cas d'obligació legal, i sempre us podeu adreçar a Hotel L'Aüt per a exercir el vostre dret d'accés, rectificació, supressió i limitació o oposició.

^
Avís de Cookies