Restaurant Hotel l’Aüt

Descobreix l’autèntic plaer al restaurant de l’Hotel l’Aüt, on el seu equip de professionals i els seus menús variats us regalaran els millors plaers per al paladar.

El teu Hotel amb Restaurant a la Vall de Boi

L'ANY 1978 ELS NOSTRES PARES , CONSOL I RAMON DE CA D´ALGUAIRA D´ERILL LA VALL , VAN DECIDIR EMPRENDRE AQUEST VIATGE OBRINT LES PORTES DE L'HOTEL L'AÜT, EL QUE HA ESTAT I ÉS CASA NOSTRA, LA NOSTRA VIDA. UN ESTABLIMENT QUE HA ESDEVINGUT LA NOSTRA MANERA DE VIURE I DE TREBALLAR.

AVUI DIA EL TREBALL CONJUNT DEL XAVIER, EL RAMON I EL JOSEP MANTÉ INTACTE L'ESPERIT AMB EL QUAL ELS NOSTRES PARES VAN POSAR LA PRIMERA PEDRA D'AQUEST PROJECTE DE VIDA

AL NOSTRE RESTAURANT , EL VOSTRE PALADAR PODRÀ GAUDIR DE LES VERDURES DEL NOSTRE HORT, ASSABORIR EL GUST DE LA NOSTRA CARN ECOLÒGICA A LA BRASA O GUISADA AMB ELS BOLETS DE TEMPORADA I UN VENTALL DE PLATS ELABORATS AMB PRODUCTES DE PROXIMITAT I TOTA UNA VARIETAT DE POSTRES CASOLANS.

EN NOM DE TOTA LA FAMÍLIA I TOT L´ EQUIP QUE TREBALLA AMB NOSALTRES DESITGEM QUE GAUDIU DE LA NOSTRA CUINA I DEL TRACTE FAMILIAR, AMB EL QUAL INTENTAREM SATISFER-VOS EN TOT ALLÒ QUE US PUGUI MANCAR.

GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA, SERÀ UN PLAER TENIR-VOS AMB NOSALTRES.

CA D´ALGUAIRA

HOTEL RESTAURANT L´AÜT

Recomendado
L'Aüt

imatges

La Nostra Cafeteria / Terrassa

Gaudeixi d’una deliciosa tassa de cafè a la nostra cafeteria on, a més a més, tindrà a la seva disposició una àmplia i tranquil·la Terrassa on gaudir de l’aire pur d’Erill la vall.

Descripció

A l’Hotel l’Aüt trobareu la nostra cafeteria amb terrassa, un encantador racó on poder desconnectar i gaudir d’una estona d’allò més agradable amb un bon cafè que de ben segur li dibuixarà un somriure. A més a més, podrà sentir la tranquil·litat i l’aire pur de la Vall de Boí, una combinació ideal. La companyia de la seva família, parella o amics... una bona conversa i una beguda refrescant.

imatges

Saló d'Oci amb Wifi

Disposem d'un saló amb connexió Wifi gratuïta d'alta velocitat, televisió per satèl·lit i jocs de taula per gaudir d'un gran moment amb la millor companyia.

TOP