Restaurant Hotel l’Aüt

Descobreix l’autèntic plaer al restaurant de l’Hotel l’Aüt, on el seu equip de professionals i els seus menús variats us regalaran els millors plaers per al paladar.

El teu Hotel amb Restaurant a la Vall de Boi

A l’Hotel l’Aüt, la nostra raó de ser és oferir als nostres clients els millors serveis. Per assolir el nostre objectiu hem dissenyat menús complerts on s’ha prioritzat la qualitat i la varietat. Consulta els nostres entrants i plats principals, arrodonint la teva experiència amb els nostres deliciosos postres casolans. Gaudeix de la millor gastronomia casolana a l’Hotel l’Aüt.

La Millor Gastronomia

Deliciosa Carta de Postres

Equip Especialitzat

Carta de Vins Disponible

Menús Complerts i Variats

Gustosos Cafès

imatges

La Nostra Cafeteria / Terrassa

Gaudeixi d’una deliciosa tassa de cafè a la nostra cafeteria on, a més a més, tindrà a la seva disposició una àmplia i tranquil·la Terrassa on gaudir de l’aire pur d’Erill la vall.

Descripció

A l’Hotel l’Aüt trobareu la nostra cafeteria amb terrassa, un encantador racó on poder desconnectar i gaudir d’una estona d’allò més agradable amb un bon cafè que de ben segur li dibuixarà un somriure. A més a més, podrà sentir la tranquil·litat i l’aire pur de la Vall de Boí, una combinació ideal. La companyia de la seva família, parella o amics... una bona conversa i una beguda refrescant.

imatges

Saló d'Oci amb Wifi

Disposem d'un saló amb connexió Wifi gratuïta d'alta velocitat, televisió per satèl·lit i jocs de taula per gaudir d'un gran moment amb la millor companyia.

TOP