Paquets Promocionals

A l'Hotel L 'Aüt desitgem oferir als nostres clients les millors condicions i per a això hem dissenyat i posat a la seva disposició els següents paquets promocionals perquè visqui una experiència única.

Gaudeix a la natura a la Vall de Boí aquest estiu

En plena temporada d'estiu 2019 volem oferir-te les promocions que estaves esperant perquè visquis una estada de somni a la natura a uns preus immillorables. Consulta els nostres següents paquets promocionals en els quals gaudiràs d'allotjament + excursions + visita a esglésies del conjunt romànic de la Vall de Boí. Reserva ja el teu!

Pack 3 Nits - Entre paratges naturals

El nostre primer paquet promocional per a la temporada d'estiu, inclou les següents opcions:

  • 3 nits d'allotjament en mitja pensió a l'Hotel l'Aüt + Taxi de pujada al Parc Nacional d'Aigüestortes + Pícnic pels dia de l'excursió a Aigüestortes + Entrades per visitar 3 de les esglésies romàniques del conjunt romànic de la Vall de Boí + Dinar al restaurant El Fai de Taüll (Consulteu amb l'hotel per al preu)
  • Si té alguna consulta truqui al 973 69 60 48

Pack 5 Noches - VALL DE BOÍ EN ESTAT PUR

El nostre segon paquet promocional per a la temporada d’estiu inclou les següents opcions:

  • 5 nits d'allotjament en mitja pensió a l'hotel l'Aüt + 4 pícnics per a emportar-se els dies d'excursions + Taxi d'anada al Parc Nacional d'Aigüestortes + Entrada per visitar 3 esglésies del conjunt romànic de la Vall de Boí + Dinar al restaurant El Fai de Taüll + Circuit termal al balneari Caldes de Boí (Consulteu amb l'hotel per al preu)
  • Si té alguna consulta truqui al 973 69 60 48
TOP