Naturalesa i activitats

Descobreix l'espectacularitat dels paisatges de la Vall de Boí i gaudir de la seva força a peu. Una oportunitat per descobrir racons insòlits de la vall caminant.

La Vall de Boí en estat pur

Patrimonio Arquitectónico en Vall de Boí

ESTADA DE 5 NITS A LA VALL DE BOÍ EN ESTAT PUR

Estada de 4 nits a la Vall de Boí per endinsar-se en l'espectacularitat dels seus paisatges i gaudir de la seva força a peu. Una oportunitat per descobrir racons insòlits de la vall caminant.

  • 4 nits d'allotjament en mitja pensió a l'hotel l'Aüt + 2 pícnics per a emportar-se els dies d'excursions + Taxi d'anada al Parc Nacional d'Aigüestortes + Entrada per visitar 3 esglésies del conjunt romànic de la Vall de Boí + Dinar al restaurant El Fai de Taüll + Circuit termal al balneari Caldes de Boí (des 315 euros / persona)
  • Si té alguna consulta truqui al 973 69 60 48

DIA 1: Excursió al Parc Nacional d'Aigüestortes.

Proposem deixar el cotxe a la palanca de la Molina i agafar un taxi fins al planell d'Aigüestortes. Una vegada allí us animem a caminar fins a l'estany Llong i després tornar a peu fins on hem deixat el cotxe.

D'aquesta manera podrem parar-nos a contemplar altres espais del parc com l'estany de Llebreta que haurem vist de passada pujant amb el taxi.

- Distància: 14 km (excursió a estany Llong i baixada fins a la palanca de Molina)
- Desnivell: 160 m
- Temps: 5-6 hores
- Dificultat: fàcil/moderada

DIA 2: Ruta del romànic a peu. Itinerari circular: Erill- Boí - Taüll- Boí - Durro - Barruera - Erill la Vall.

- Distància: 13 km (total)
- Desnivell: 305 m
- Temps: 5h * S'aconsella prendre's tot el dia per aprofitar també per visitar les esglésies romàniques i parar-se a dinar al restaurant El Fai de Taüll, des d'on es poden contemplar unes fantàstiques vistes a l'església de Sant Climent.
- Dificultat: fàcil

DIA 3: Excursió a l'estany Negre, zona d'altra muntanya del Parc Nacional d'Aigüestortes. S'hi arriba per l'accés de la presa de Cavallers (accés amb cotxe propi)

- Distància: 8,8 km (anada i tornada)
- Desnivell: 350 m
- Temps: 4 h 30' (anada i tornada)
- Dificultat: mitjana

Preu: des 315€/persona

 

TOP