Les Nostres Habitacions

Descobreixi les complertes habitacions individuals i dobles de l’Hotel l’Aüt, on gaudirà de la màxima comoditat i un descans perfecte.

Descripció

A l’Hotel l’Aüt, el seu hotel a Erill la Vall, trobarà les habitacions ideals per gaudir de l’escapada somiada. Les nostres habitacions individuals i dobles t’enamoraran per la seva lluminositat i comoditat. Estan completament equipades amb bany privat i “amenities”, Televisor via satèl·lit, escriptori i calefacció per l’hivern. Situat en plena natura, et sentiràs com a casa tot rebent un tracte proper i familiar.

EQUIPAMENT

Màxima Comoditat

Bany Privat

Escriptori

Calefacció

Amenities

Tracte Familiar

TV per Satèl·lit

Assecador

Entorn Natural

imatges

Habitacions Suite

Descobreixi les espectaculars habitacions Suite de l’Hotel l’Aüt en les que experimentarà la màxima comoditat amb tot tipus de luxe en un ambient tranquil i rural.

Descripció

Si desitja viure l’experiència complerta a l’Hotel l’Aüt, no es perdi les nostres espectaculars habitacions suite per gaudir d’una escapada de somni. Les nostres habitacions suite t’enamoraran per la seva amplitud, lluminositat i comoditat. Compten amb un bany ampli, totalment equipat i un disseny elegant amb tot el que pugui necessitar. Gaudeixi, a més a més de televisor via satèl·lit, escriptori i calefacció per l’hivern. Situat en plena natura, s’hi trobarà com a casa, tot rebent un tracte proper i familiar.

Equipament

Màxima Comoditat

Bany Privat

Escriptori

Calefacció

Amenities

Tracte Familiar

TV per Satèl·lit

Assecador

Entorn Natural

Imatges

Habitacions Familiars

Descobreixi les complertes habitacions triples i quàdruples de l’Hotel l’Aüt en les que, les famílies, gaudiran de la màxima comoditat en un ambient tranquil i rural.

Descripció

A l’Hotel l’Aüt trobareu habitacions ideals per realitzar l’escapada somiada amb la seva família. Les nostres habitacions triples i quàdruples són amples i compten amb múltiples llits per adaptar-se a les seves necessitats. Les nostres habitacions familiars t’enamoraran per la seva amplitud, lluminositat i comoditat. Compten amb un bany ampli, totalment equipat i un disseny elegant amb tot el que pugui necessitar. Gaudeixi, a més a més de televisor via satèl·lit, escriptori i calefacció per l’hivern. Situat en plena natura, s’hi trobarà com a casa, tot rebent un tracte proper i familiar.

Equipament

Múltiples Llits

Bany Privat

Escriptori

Calefacció

Amenities

Tracte Familiar

TV per Satèl·lit

Assecador

Entorn Natural

Imatges

TOP